NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Ontinyent Evoluciona amb Europa"

L'estratègia EDUSI deixa 5 milions d'euros per executar 9 actuacions

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha presentat l’equip humà i les línies mesters d’ “Ontinyent Evoluciona amb Europa”, la fulla de ruta confeccionada des del consistori per executar els 5 milions d’euros obtinguts en la legislatura passada del programa EDUSI on estan programades 9 actuacions.

En l’acte, el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, presentava el web www.ontinyentevoluciona.com/edusi, des del qual es podrà seguir l’evolució del projecte.

Passant a les actuacions, aquestes es divideixen en diferents objectius com l’Objectiu Temàtic de Tecnologies de la Informació que inclourà accions com la transformació de la planta baixa de l’edifici de la Casa Compte en un Punt Interactiu d’Atenció a la Ciutadania. L’Objectiu Temàtic d’Economia Baix en Carbó té un pressupost d’1.013.537, 63 euros i és el més avançat. Amb l’Objectiu de Foment de Patrimoni Cultural i Natural es finançaran 632.000 dels 3 milions d’euros d’inversió prevista al projecte de Regeneració del Barri de la Cantereria i s’executarà la segona fase del Museu del Tèxtil. La lluita contra l’exclusió social serà altre dels eixos, un motiu de pes per a invertir vora 2 milions d’euros en aquest Objectiu Temàtic.

Tot actuacions que transformaran la ciutat de manera global. La presentació es tancava amb la projecció del vídeo sobre l’aplicació de l’estratègia EDUSI a Ontinyent, ciutat que a partir de l’any ve caminarà definitivament amb Europa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.