NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La prova ciclista "Clàssica Comunitat Valenciana 1969" torna el diumenge 24 de gener després de 16 anys d'absència.

Sota un estricte protocol de seguretat

La mítica prova ciclista “Clàssica Comunitat Valenciana” torna després de 16 anys d'absència i ho fa gràcies al suport de la Diputació d’Alacant.

Serà una emocionant etapa de 150 quilòmetres que tindrà lloc el proper diumenge 24 de gener entre el municipi alacantí de la Nucia i la ciutat de València.

El diputat d'Esports, Bernabé Cano, ha presentat tots els detalls d'aquesta cursa en la que participaran un total de vint equips nacionals i internacionals i que compta amb el compromís i suport de la Diputació d'Alacant.

L'acte ha comptat també amb la intervenció de l'organitzador de la mateixa, l'ex ciclista professional Antonio Molina.

El diumenge 24 de gener a les 12:30 hores, els ciclistes partiran de la Ciutat Esportiva Camilo Cano de La Nucia.

Des del cim, a 628 metres d'altitud, els corredors afrontaran un descens que transcorrerà per algunes poblacions de les nostres comarques com ara Pedreguer o Pego. A partir d’ací, el pilot deixarà Alacant per endinsar-se en la província de València per Oliva.

A causa de la situació d'alerta sanitària i d'acord amb la normativa establerta per les autoritats competents per a frenar l'expansió del coronavirus, l'esdeveniment comptarà amb un estricte protocol de seguretat.

No obstant això, també es seguiran altres mesures com la delimitació d'espais, l’ús de la mascareta i el manteniment de la distància social.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.