NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida finalitza la Fase 1 dels pressupostos participatius amb la presentació de 99 propostes per part de la ciutadania

Decidim Albaida

El procés “Decidim Albaida” ha tancat la Fase 1 amb un total de 99 propostes presentades pels seus veïns. L’Ajuntament obria enguany per primera vegada uns pressupostos participatius per comptar amb la veu de la ciutadania i ser ells els que decidisquen quins projectes són prioritaris per a la ciutat amb accions directes que suposaran 30.000 euros dels pressupostos municipals. I com veiem la resposta ha estat molt satisfactòria pel que fa a la quantitat de propostes enviades que van encaminades en la seua majoria a xicotetes obres d’accessibilitat, la millora de parcs i creació d’espais verds.

En aquesta Fase 1, desenvolupada del 15 al 30 d’abril, cada persona ha pogut enviar fins a 3 propostes, cadascuna d’elles valorades en un màxim de 15.000 euros. Per a la Fase 2 l’equip tècnic tindrà fins al 20 de juny per a valorar-les; la Fase 3, del 21 de juny a l’11 de juliol serà quan els majors de 16 anys puguen emetre el seu vot.

Els projectes presentats es faran públics al web dels pressupostos participatius www.decidimalbaida.es i a les xarxes socials municipals.

Un procés que a partir del 15 d juliol entrarà en la seua Fase 4, final, on es presentaran els resupostat i s’iniciaran els projectes més votats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.