NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El foc arrasa una nau d'emmagatzematge de roba usada en l'Olleria

Incendi virulent

Ahir al migdia, passades les tres de la vesprada, es donaren els primers avisos d’un incendi que va arrasar una nau de 3500 m2 situada a les afores de l’Olleria; una instal·lació que estava sent utilitzada com magatzem de productes tèxtils de forma il·legal. L’Ajuntament inclús havia iniciat un expedient de clausura ja que els actuals usuaris no comptaven amb llicència d’activitat. Les flames, de gran virulència, causaren la caiguda del sostre i la gran fumaguera negra, generada per la tipologia de materials, molt inflamables, es van poder apreciar des de poblacions veïnes com Canals. Fins al lloc dels fets es desplaçaren dotacions de bombers dels parcs de Xàtiva, Ontinyent i Alzira i comandaments del consorci provincial.

A més de l’extinció de l’incendi, els bombers també es van vore obligats a frenar la seua propagació per la vegetació circumdant i actuar per a protegir de les flames a les naus industrials properes a l’afectada.

Els treballs de control i extinció continuaren vàries hores.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.