NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El GAL Caroig-Xúquer insta a presentar-se a les ajudes Leader que invertiran 1 milió d'euros al territori

Per a autònoms, empreses i entitats locals

El grup d’acció local Caroig-Xúquer Serra Grossa compta amb un milió d’euros per a distribuir en aquesta quarta convocatòria d’ajudes Leader 2021 que el proper 15 de setembre finalitza el termini de presentació de sol·licituds. Aquest GAL està compost per quatre comarques, la Costera, la Canal de Navarrés, Ribera Alta i Ribera Baixa, als que pertanyen quaranta municipis, més les associacions vinculades al territori; així que els autònoms i empreses del territori a més de les entitats locals i associacions sense ànim de lucre encara estan a temps de beneficiar-se d’aquestes importants subvencions.

El recolzament inclou actuacions dirigides a fomentar la creació d’ocupació, la diversificació econòmica, la innovació, la conservació i millora mediambiental i el desenvolupament econòmic i social del medi rural valencià. Es divideixen en tres línies, sent la primera per a empreses no agrícoles i emprenedors.

Unes ajudes que han motivat la presentació de projectes com creació de cases rurals, desenvolupament de tallers i que han interessat a tot tipus d’empreses i serveis com perruqueries, llibreries, floristeries o restaurants.

El termini, com diem, acaba aquest dia 15 i per a facilitar la tramitació i l’assessorament tècnic, els interessats poden acudir a la seu de l’associació Caroig-Xúquer, a la plaça Manuel Tolsà d’Enguera, telèfon 962 788 234.

Des de Caroig-Xúquer insten a no perdre aquesta oportunitat ja que, encara que aquest dimecres finalitza el termini, la documentació requerida pot adjuntar-se en dies posteriors.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.