NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació valora l'aposta d'Albaida per la mobilitat sostenible i en matèria mediambiental on destaca el projecte "Riu Viu"

Projectes Pla Reacciona

La diputada de Mobilitat Sostenible de la Diputació de València, Dolors Gimeno, ha visita Albaida acompanyada per l’alcalde, Josep Antoni Albert i diferents regidors per aprofundir i repassar els projectes que la localitat porta endavant en matèria mediambiental i de mobilitat. Un dels més destacats és el de Riu Viu que preveu programar les actuacions necessàries per a la millora de l’entorn del riu Albaida, creant espais d’oci i interpretació al seu voltant i posant en valor espais com la Cova del Vall, de 50 metres de llarg que foren recorreguts per la comitiva.

Albaida és, a més, un dels 43 pobles d’entre 3000 i 10.000 habitants beneficiats amb 6.000 euros d’ajuda de la institució provincial per a la redacció de Plans de Mobilitat Urbana Sostenible que al cas d’aquesta localitat ha iniciat un procés participatiu per a recollir totes les fortaleses i mancances en aquesta matèria.

Així mateix Albaida també ha rebut de la Diputació de València una subvenció de certificacions energètiques i d’edificis públics dins de l’estratègia Reacciona 2020 per adaptar-se i mitigar el canvi climàtic. .

I encara queden altres projectes presentats al Reacciona per part de l’Ajuntament.

En total Albaida ha rebut de la corporació provincial en la pressent legislatura vora dos milions d’euros, concretament 1.825.346,53 euros en ajudes de Medi Ambient, Cultura, Modernització i altre àrees i del Fons de Cooperació Municipal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.