NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ximo Puig reclama accelerar les obres del Corredor Mediterrani

Per a millorar la competitivitat empresarial i avançar en el progrés social i econòmic

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit en Madrid a l’acte empresarial pel Corredor Mediterrani i segona revisió semestral 2021 sota el lema “Espanya està perdent el tren”, on ha reiterat la necessitat d’accelerar l’execució d’aquesta infraestructura perquè siga realitat el més aviat possible.

El cap del Consell també s’ha referit a la major sensibilitat mostrada pel Govern d’Espanya amb l’execució del Corredor al haver inclòs als Pressupostos Generals de l’Estat per al proper any una inversió de 1500 milions d’euros i ha reclamat agilitzar la burocràcia prèvia.

A l’acte, on també ha participat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, el president ha agraït el treball intens realitzat des de l’Associació Valenciana d’Empresaris en la reivindicació del Corredor Mediterrani i en el seu compromís de país.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.