NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent destina 760.000 euros en 2022 per al foment de la promoció econòmica i l'ocupació

Ho farà a través de diferents accions

L’Ajuntament d’Ontinyent destinarà 757.800 euros el 2022 a accions directes de foment de la promoció de la promoció econòmica, l’ocupació i l’empleabilitat. De partides destaquen els 80.000 euros per ajudes/subvencions de promoció econòmica que es concediran per concurrència competitiva; els 160.000 euros a accions de dinamització local i els 60.000 euros per ajudar a la internacionalització de les nostres empreses.

L’aposta per la indústria es constata amb les últimes dades de l’atur de novembre 2021 que ha recuperat les xifres prèvies a la pandèmia: 2784 persones aturades front a les 2990 de març de 2020. (Vídeo Pla Tornem Junts) El regidor també ha posat en valor les accions del pla “Tornem Junts” 2020-2021 posat en marxa en abril del passat any per fer front als efectes de la covid-19 i que ja acumula un impacte superior als 9,3 milions d’euros en l’economia local en les 8 línies d’accions que es van impulsar.

L’impuls al Clúster Tèxtil Sanitari també ha suposat un gran recolzament per la indústria local.

Les pimes, micropimes i indústria també s’han beneficiat d’ajudes per valor de 820.000 euros que inclouen les 3 convocatòries del Pla Resistir gestionades per l’Ajuntament.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.