NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El COR presenta el seu Decàleg de Compra Responsable

Un Nadal més sostenible

El Nadal ha arribat al “Territori COR” i com cada any, els municipis de les cinc comarques experimenten una augment considerable en la generació de residus: creix el malbaratament alimentari, els papers i tot tipus d’embalatges, els plàstics o grans i menuts electrodomèstics que acaben al fem. Per aquest motiu, el Consorci de Residus V5-COR ha publicat un “Decàleg de Compra Responsable”, un llistat de bones pràctiques per a tenir en compte abans de realitzar les compres de Nadal.

Comprar localment és una de les grans màximes d’aquest decàleg però la llista es completa amb la visita a mercadets per a detalls i amics invisibles; cerca a les xarxes d’intercanvi i segona mà; regalar experiències com un sopar o entrades en lloc de “coses”, triar el transport públic per anar a comprar, donar joguets a associacions solidàries i en compres on-line, evitar fer servir l’enviament urgent.

 

 

El COR també ha volgut recordar la campanya de “Bicis Solidàries” consistent en la reparació de les bicis rebudes a través de qualsevol ecoparc de la xarxa per a repartir-les entre col·lectius en risc d’exclusió i famílies amb dificultats.

 

 

Consells i accions perquè el Nadal arribe a tots i siga el més sostenible possible.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.