NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Una dotzena de premis internacionals per al Nº12 i més de 100 medalles avalen la qualitat dels vins de la Cooperativa La Viña de La Font de la Figuera

Vins amb personalitat

La mil·lenària tradició vitivinícola de les terres de La Font de la Figuera té nom propi; La Viña.

Una vegada finalitzada la temporada de verema, aquestes festes es converteixen en l’ocasió perfecta per a gaudir de l’extensa selecció de vins i regalar amb ells grans moments.

 

 

A la bona campanya del raïm, podem afegir la quantitat de 400.000 quilos d’ametla i el milió tres cents mil quilos d’oliva que a hores d’ara ha estat recollida per la cooperativa.

 

 

L’agricultura no es pot concebre a La Font de la Figuera sense la cooperativa, l’experiència dels socis i l’afany de garantir sempre la màxima qualitat dels seus productes.

 

 

Dedicació completa que ha portat un bona collita de premis aquest 2021.

 

 

 si hem de destacar-ne un, sens dubte, menció especial per al buc insígnia de la bodega, el Venta del Puerto Nº12, amb més d’una dotzena de reconeixements i punts en guies nacionals tan prestigioses com la Peñín o Intervinos.

 

 

La Cooperativa La Viña de La Font de la Figuera els ofereix amb els seus caldos l’aposta ideal per a col·leccionar moments en només destapar una botella de bon vi.

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.