NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

592 milions; el pressupost de la Diputació de València

És el més alt de la seua història

La Diputació de València ha aprovat aquest dimarts el Pressuposto per al 2022 amb els vots a favor dels 18 membres de l’equip de govern compost pel PSPV i Compromís, més el vot favorable del diputat de la Vall ens Uneix; l’abstenció dels set diputats del PP i el diputat no adscrit i els vots en contra dels tres parlamentaris de Ciutadans i el de VOX. El ple de desembre dona així llum verda, amb un ampli consens als 592 milions d’euros amb els que compta el pressupost més alt de la història de la Diputació.

Els pressupostos consoliden un projecte de legislatura que duplica la inversió en els municipis i permet que siguen els responsables locals els que decidisquen el destí d’eixes ajudes directes que l’any vinent superaran els 160 milions d’euros.

El pressupost de la Diputació ascendeix concretament a 592.301.397,84 euros, 42 milions més que en l’exercici anterior. A més de l’increment de les inversions en infraestructures, serveis, carreteres i transformació digital i ecològica en els municipis, la partida més alta de la sèrie històrica contempla la reducció de l’endeutament i les despeses necessàries per al tancament definitiu de Divalterra i la posada en marxa d’un Pla Estratègic de Recursos Humans. En xifres, la Diputació injectarà l’any vinent en els municipis 70 milions d’euros del Pla D’Inversions 2022-23; mantindrà els 42,5 milions inicials per al Fons de Cooperació Municipal i els seus apèndixs de turisme i despoblació i incrementarà en 19,7 milions les transferències corrents; en 14,3 la partida de Medi Ambient; en 5,1 el capítol d’inversions; en 4,2 els recursos per a Carreteres i en altres dos milions l’assignació per a Serveis Socials, que supera els 24 milions d’euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.