NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Cinc empreses opten a construir el nou col·legi Pla de la Mesquita de Xàtiva

Cinc empreses concursants

Un total de cinc empreses, quatre són valencianes i una d’elles xativina han presentat la seua oferta per a la concessió de les obres del nou col·legi d’Educació Especial Pla de la Mesquita de Xàtiva que compta amb un important pressupost de sis milions d’euros. No de bades, aquest nou col·legi serà la principal inversió en la ciutat de les contemplades al Pla Edificant.

La Mesa de Contractació de l’Ajuntament de Xàtiva ha comprovat que les pliques de les cinc empreses contenen la documentació exigida al plec que consisteix en una sèrie de tràmits administratius, així com altres documents a valorar pels tècnics com són qüestions relatives a la programació i organització del treball, controls de qualitat, anàlisi i coneixement del projecte definitori, informes de seguretat i salut a més d’un reportatge fotogràfic sobre les condicions físiques del solar i el pla de vigilància i gestió mediambiental de l’obra.

El tècnics municipals elaboraran un informe de valoració i una vegada elevat aquest informe, la mesa de contractació procedirà a l’obertura dels sobres amb les ofertes econòmiques, les quals també es puntuaran. El resultat d’ambdues puntuacions serà el que decidirà quina constructora resulta l’adjudicatària.

Tot aquest procés tindrà una durada d’entre un i dos mesos, sempre que no es produïsquen retards o reclamacions per part dels concursants. D’altra banda, al plec figura que l’actuació té un termini d’execució de 18 mesos, a comptar des de la data de la signatura de l’acta de replanteig.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.