NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Bocairent aprova un pressupost de 4 milions d'euros

Un pressupost marcat per la congelació d'impostos

Bocairent ha aprovat el pressupost municipal per aquest 2022 que ascendeix a 3.191.381,79 euros en el cas de l’Ajuntament i de 894.000 per al Patronat Municipal de la Residència de la Tercera Edat. La xifra és semblant a la del 2021 i no s’augmentarà cap impost, taxa o preu públic. En aquest any entren en vigor totes les bonificacions fiscals aprovades als últims temps com les dirigides a les empreses que disposen de sistemes d’autoconsum energètic.

Malgrat la coincidència de xifres entre 2021 i 2022, el pressupost aprovat té importants novetats. La primera és la de les partides vinculades a la millora de serveis i infraestructures on destaca la inversió de 90.000 euros per a la renovació del clavegueram o els 25.000 per al tractament integral de la piscina gran.

La segona gran novetat és l’augment de les subvencions nominatives a entitats d’àmbit social. En aquest sentit AFAB Bocairent, que atén les persones amb Alzheimer i altres malalties degeneratives, serà la beneficiària principal amb una assignació que s’incrementa 5.000 euros fins als 20.000 totals.

La tercera novetat és l’aplicació de les mesures de foment de l’activitat econòmica com són el Xec de Benvinguda, un val per a famílies amb nous membres que cal consumir en establiments locals; la convocatòria municipal per a suport a empreses o persones autònomes en actiu i les ajudes per a emprenedors al municipi.

El pressupost municipal per al 2022 també consolida partides importants en els últims exercicis com 60.000 euros per al programa d’ajudes a la rehabilitació de vivendes al barri medieval.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.