NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent tanca el procés participatiu de la nova Plaça de la Concepció que ha comptat amb els suggeriments de més de 300 persones.

Presentació al públic

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tancat, en un acte públic al Museu del Tèxtil, el procés participatiu previ a la renovació de la Plaça de la Concepció, una vegada ja introduïts els canvis aportats a suggeriment de la ciutadania en aspectes com el paviment decoratiu, l’enllumenat i la circulació viària.

L’acte, que ha comptat amb la participació de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el regidor de Territori, Joan Sanchis; i l’arquitecte Fermín Sala, era una de les activitats incloses dins el procés participatiu “Ontinyent Participa” impulsat pel consistori de manera prèvia a la remodelació d’aquest espai, que també ha comptat en aquest mes de gener amb l’actualització de l’exposició gràfica en panells sobre el projecte, on es contemplen ja estos canvis, realitzats posteriorment al taller participatiu amb la ciutadania que va tenir lloc el passat mes de juliol.

Entre estos canvis es troben el canvi de l’enllumenat aeri proposat per altre de caire més clàssic; la inclusió al disseny final d’un tram de pas de vehicles entre la baixada des del carrer Músic Úbeda i l’eixida cap a la rodona de Moros i Cristians, tal com demanaven els comerciants de la zona, i el manteniment del ratllat en zigzag de l’actual paviment decoratiu de la plaça.

L’execució del projecte tindrà un pressupost de al voltant de 2 milions d’euros subvencionat per la Diputació de València, i està previst que s’inicie a l’últim trimestre d’enguany, una vegada s’aprove el projecte definitiu i es licite.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.