NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent reparteix en 5 lots el manteniment de parcs i jardins per a afavorir la participació d'empreses menudes

1'12 milions e pressupost

El servei manteniment dels espais verds, arbrat urbà i triturat de restes de jardineria d'Ontinyent es repartirà en lots per afavorir la participació de mes empreses, incloses les més menudes. La regidoria de Sostenibilitat portarà a l’aprovació del proper ple el nou plec de condicions per a estos serveis, amb un pressupost anual de 1’12 milions d’euros i dividit en 5 lots, podent presentar-se les empreses a un lot o a diversos indistintament.

El nou plec contempla tota una sèrie de millores que potenciaran un major aprofitament dels recursos municipals i la prestació d’un servei millorat a la ciutadania, així com que més empreses locals puguen optar a la prestació d’estos serveis. A més a més s’inclouen noves clàusules ambientals com ara la possessió de certificats en gestió ambiental o l'ús de determinats productes més respectuosos amb el medi ambient. 

En relació a la divisió per lots, estos seran; la conservació i manteniment dels espais verds i l’arbrat urbà; conservació i manteniment dels jardins verticals; desbrossament de camins, sendes, solars cedits com aparcaments i altres racons; triturat in situ de poda procedent de l’activitat de jardineria de particulars; i decoració floral en determinats actes i festes.

Amb aquesta divisió per lots, a més de fer més accessible la presentació d'ofertes, permetrà establir diferents criteris de solvència tècnica per a cada lot, així com d'adjudicació i millores.

Entre les novetats també destaca la incorporació dels nous espais verds creats als últims anys per l’Ajuntament, com ara la zona enjardinada adjacent al Molí Descalç; l’espai verd de l’Avinguda Generalitat, l'àrea canina de Benarrai, entre d’altres; a més d'incloure's nous espais a executar a curt termini com els parterres futurs del carrer Sant Antoni o de la pujada a l’IES l’Estació. El plec també contempla que l’augment de la plantilla de treballadors i treballadores que haurà de prestar el servei, que hauran de tenir una formació específica; la seu de les empreses haurà d’estar obligatòriament a Ontinyent per motius d’operativitat, seu on haurà d'haver una zona de taller; i els vehicles hauran d'anar retolats.

Una vegada es compte amb l’aprovació plenària del plec, podrà donar-se inici al procés de licitació i adjudicació del servei per als propers 4 anys.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.