NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva adjudica les obres de millora d'accessibilitat dels locals de les bandes de música per 160.000 euros finançats per la Diputació

Millorar l'accessibilitat

L’Ajuntament de Xàtiva ha adjudicat les obres de millora d’accessibilitat, adequació i condicionament dels locals destinats a les bandes de música de Xàtiva, la Primitiva Setabense “La Vella” i la Música Nova, situats en l’edifici annex al Gran Teatre de Xàtiva. L’actuació suposarà una inversió de 160.000 euros, finançats per la Diputació de València a través del Pla d’Inversions.

L’objectiu fonamental de l’actuació és el de dotar a l’edifici d’un sistema d’evacuació mitjançant una escalera exterior i l’adaptació dels espais interiors de les sales d’assajos i concerts. Aquesta escala d’evacuació serà necessàriament exterior i comú per a ambdues societats musicals, per tal de poder servir per a les dos sales existents. L’escala desembocarà en l’espai entre el Gran Teatre i l’edifici destinat a les bandes de música, amb amplitud suficient i amb tràfic merament per a vianants.

A més a més, en l’actuació també es contempla l’ampliació dels altells per a convertir-los en magatzem-arxiu i també es realitzaran algunes millores de seguretat com la col·locació de portes ignífugues, la pintura interior i exterior de l’edifici o reformes en els banys.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.