NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent obri el 30 d'abril el primer "Festival de Primavera" amb una jornada de música i arts al carrer amb més de 350 artistes

"Festival de Primavera"

Ontinyent estrenarà el seu primer “Festival de Primavera” el proper 30 d’abril amb “MusicArt”, una jornada de música i arts al carrer que comptarà amb la participació de 350 artistes. Un gran esdeveniment cultural que organitza l’Ajuntament i Ad Libitum, dins del seu 25 aniversari i que comptarà amb la participació de nombroses entitats i associacions locals i d’altres municipis valencians.

“MusicArt” constarà de dues parts, un festival itinerant adreçat al públic familiar i una segona part dedicada a altres disciplines artístiques. Així la primera part “MusicArt Kids” començarà a les 17 hores a la plaça de la Concepció amb un espectacle a càrrec de Dani Miquel.

Finalment a les 19 hores a la plaça de l’Ajuntament actuarà la música, pedagoga i autora de cançons infantils Dàmaris Gelabert. La segona part tindrà lloc de 20 a 22:30 hores al barri de la Vila amb l’actuació de tot tipus d’artistes.

En la part d’arts plàstiques es comptarà amb Font d’Art, acadèmia de dibuix de Cristina García; l’acadèmia d’Art de Maria Castro; Adaón i artistes independents. També hi haurà espectacles de dansa i teatre; sent tota la jornada immortalitzada per l’associació fotogràfica AFO. (Tens vídeo del grup Lemons) Com a fi de festa actuarà el grup “Lemons” a la plaça de l’Església a les 22:30 hores amb servei de menjar i beguda a càrrec de restauradors locals. Però aquesta serà només la primera de les 3 cites que inclou el festival.

Un Festival de Primavera que mostrarà tot el potencial cultural amb que compta Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.