NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Torna la Fira del Motor de Gandia del 6 al 8 de maig

Cada concessionari reservarà un espai per a vehicles eco i etiqueta 0

Després de dos anys en què no es va poder celebrar a causa de la pandèmia, torna amb més força que mai la Fira del Motor de Gandia, una novena edició que tindrà lloc del 6 al 8 de maig. Ocuparà 20.000 m2 del centre històric i comptarà amb la participació de 26 estands on el component de sostenibilitat estarà molt present.

La participació es divideix en 6 expositors amb 18 marques de motos; 17 amb 26 marques de vehicles i 3 de vehicles d’ocasió. Com gran novetat, aquesta serà una fira més verda i sostenible amb tots els concessionaris reservant un espai als vehicles eco i etiqueta 0.

Però a més a més l’Oficina Municipal de Projectes Europeus incorporarà un espai informatiu en la Fira de la Mobilitat Sostenible, ubicada a l’espai de Fira Mercat Gandia al mercat municipal del Prado.

En definitiva aquesta és una fira que evoluciona i després de dos anys d’espera, segur que tornarà a omplir el centre de la ciutat i generar un gran volum de vendes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.