NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació de València recolza la novena edició de la Mostra de Vins Terres dels Alforins que es celebra aquest dissabte a Moixent

IX Mostra de Vins Terres dels Alforins

El Saló de Plens de la Diputació de València ha acollit aquest dimarts la presentació de la novena edició de la Mostra de Vins Terres dels Alforins, que es celebra als carreres de Moixent aquest dissabte 7 de maig. Aquesta mostra aposta des del seu origen pel paisatge i el territori, alhora que enalteix el vi com a motor socioeconòmic d’aquestes comarques i el seu principal actiu turístic, d’ací que compte amb el suport de la corporació provincial.

Aquesta gran festa del vi tindrà lloc a Moixent d’11 a 19.30 hores i reunirà una mostra dels caldos de la zona, la gastronomia i artesania local, amenitzada per música en directe. Els cellers de Terres dels Alforins participants són: Celler del Roure, Cellers Arráez, Els Pins, Dani Belda, Rafa Cambra, Els Frares, Cellers Énguera, Cooperativa Sant Pere, La Vinya, Clos Cor Ví i Clos de Lom.

L’esdeveniment funciona amb sistema de tiquets. Hi haurà un primer tiquet de 10 euros amb cinc degustacions i copa serigrafiada de regal; també hi haurà un segon tiquet, sense copa, per 5 euros i degustacions.

I com des dels seus inicis, la imatge que acompanya a aquesta novena mostra és obra de Pep Gramage.

Terres dels Alforins és una associació de productors i viticultors que reuneix 11 cellers del triangle geogràfic que formen els municipis de La Font de la Figuera, Fontanars dels Alforins i Moixent on cada any i de manera itinerant es celebra la Mostra de Vins, un certamen que va quedar suspès fa dos anys per la pandèmia però que es recupera enguany i que s’ha presentat a la Diputació per a obrir-se a tots els municipis de la província.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.