NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La pedregada s'enceba amb la vinya que concentra el 35% dels desperfectes sobretot a les localitats de Fontanars i la Font de la Figuera

Danys a la vinya pel granissol

El granissol que va fer acte de presència el passat dilluns ha afectat molt als productors de Fontanars dels Alforins i la Font de la Figuera, les dues localitats més colpejades per aquest episodi que ha afectat a una superfície aproximada de 3.000 hectàrees de cultiu. La vinya, que es troba en el moment més delicat de la floració, és amb diferència el cultiu més danyat i concentra el 35% dels desperfectes.

Efectivament molts raïms han caigut a terra i els que no han arribat a caure mostren nombrosos impactes i no es desenvoluparan amb normalitat.

Però aquest és només un problema que arrosseguen els agricultors, ja que l’excés d’humitat provocat per les intenses pluges caigudes des de fa mesos ha alimentat la propagació de plagues; és el cas d’aquestes oliveres també cultivades per Biosca.

I ara el que toca es recorre als segurs agraris per poder pal·liar aquestes nefastes conseqüències.

Des d’AVA i la Unió es reclama a les administracions que articulen ajudes i incentius per compensar els desastres, ja siga de forma directa o amb el repartiment gratuït de productes fungicides, deduccions fiscals o la condonació de l’IBI de les parcel·les cultivades.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.