NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´Ontinyent Indiscutiblement´ repartirà 6000 euros en targetes regal

Una nova campanya per seguir fent de la ciutat un pol d'atracció comercial i gastronòmic

L’Ajuntament d’Ontinyent en col·laboració amb les associacions de comerç, hostaleria i serveis ha llançat la campanya “Ontinyent, Indiscutiblement (per a comprar, menjar i disfrutar)” que repartirà 6000 euros en targetes regal entre la clientela dels 226 establiments locals participants.

En concret es realitzarà un sorteig de 50 targetes regal de 120 euros entre les persones que realitzen compres o consumicions per import i gual o superior a 20 euros en comerços o serveis, o 10 euros en forns, pastisseries, quioscs, hostaleria i restauració, entre hui dijous i el 29 de maig de 2022.

I com ha anunciat el regidor abans, la promoció es desenvoluparà més enllà de la Vall d’Albaida amb el repartiment de 70.000 fullets en ciutats com Xàtiva, Alcoi, Canals, l’Alcúdia de Crespins, Muro, Cocentaina, Moixent i Banyeres i la publicació a les xarxes d’audiovisuals.

El dia 30 de maig es realitzarà un sorteig aleatori, mitjançant una aplicació informàtica que extraurà els 50 números premiats més 50 números addicionals que conformaran la llista de reserva. El termini màxim per a realitzar compres o consumicions amb la targeta regal serà fins el 31 de juliol.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.