NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La II KDD 4x4 Obrint Camins tindrà lloc a Oliva del 3 al 5 de juny i serà novament solidària

A benefici d'Aspanion

Després de l’èxit de la primera edició on es va aconseguir reunir a 210 vehicles, el club 4x4 Obrint Camins d’Oliva ha hagut d’esperar 2 anys per tornar a celebrar la KDD solidària, una segona edició que es fa més gran al passar d’un matinal a 3 dies, concretament el 3, 4 i 5 de juny. Més ambiciós serà també el circuit per a sèrie, trial i extrem que com veiem ja està preparant-se al polígon industrial El Brosquil.

Un esdeveniment que conjuga molt d’espectacle i fang amb la solidaritat. L’entrada serà gratuïta per al públic però si es cobrarà entrada als participants en favor d’Aspanion, l’Associació de pares i mares de xiquets amb càncer.

Efectivament aquesta serà una cita ideal per a tota la família ja que també comptarà amb acampada, concerts, sortejos, zona comercial i jocs infantils. I de participants aquesta II Kdd ja ha traspassat les fronteres de la Comunitat.

Tres dies per a gaudir amb aquesta II KDD 4x4 Obrint Camins, a Oliva, del 3 al 5 de juny.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.