NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Carlos Mazón es compromet a impulsar el tramvia de Dénia a Gandia

Un projecte necessari i urgent

La Diputació d’Alacant impulsarà un tramvia que connectarà Dénia i Gandia. Així ho ha anunciat el president de la corporació provincial, Carlos Mazón hui en la inauguració en l’Auditori de Teulada del fòrum “Compartir Marina Alta” que organitza el club Rotary de Xàbia amb la col·laboració dels de Benissa, Calp i Dénia.

Per a Mazón la connexió ferroviària de la Marina Alta i la Safor és urgent i necessària, motiu pel qual afronta aquest repte cansat d’esperar al Govern d’Espanya en referència al Tren de la Costa.

Com ha avançat, contactarà amb el president de la Diputació de València per anar de la mà en el projecte però no obstant la seua institució anirà fent camí i encarregarà els estudis i projectes per a l’enllaç ferroviari. També ha anunciat que el PP portarà a les Corts aquesta connexió.

Mazón també ha plantejat que el projectes es porte a terme amb la col·laboració públic-privada. línia de tren entre Dénia i Gandia es va tancar el 1974; des de llavors ambdues comarques reivindiquen la seua recuperació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.