NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista a Vicent Muñoz; alcalde de la Font de la Figuera

Repassem l'actualitat local amb l'alcalde, Vicent Muñoz.

Trail a la Font de la Figuera 
El passat diumenge, 8 de maig, tornava el Trail a la Font de la Figuera de la mà de l'ajuntament i el Club Esportiu Capurutxo que recuperàvem, després de la pandèmia, esta prova ben esperada pel poble i les persones amants de l'esport, la muntanya i el trail de nivell.

Reparació del mur perimetral del Camp de Futbol Municipal
El ple extraordinari de l'Ajuntament va aprovar per unanimitat la modificació de crèdit per emergència per estabilitzar i reparar el talús i el mur perimetral del Camp de Futbol Municipal. Amb una dotació de 178.996,57€ l'ajuntament procedeix ara a adjudicar el projecte i la contractació de l'obra pel tràmit d'emergència.

197.222,80€ per al Polígon Industrial Sant Cristòfol
L'IVACE, Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha resolt les ajudes als polígons industrials. En el cas de la Font de la Figuera s'havien demanat inversions per valor de 200.000€. Amb esta resolució l'aportació de la Conselleria serà del 98,6% i l'Ajuntament aportarà la resta.

Visites del COR a Benigànim i Guadassuar
El president del Consorci de Resicud V5, Vicent Muñoz, recepcionava ahir mateix el nou l'ecoparc fixe del COR i també es va visitar la planta de tractament de residus del V4 a Guadassuar amb els representants d'Oliva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.