NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Vincles" les trobades d'emprenedoria a municipis rurals s'enceta en Bellús amb un programa centrat en la innovació al sector primari

Innovar en el sector primari

Bellús acollia aquest dijous de vesprada la Trobada d’Emprenedoria a Municipis Rurals, Vincles, organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Durant tota la vesprada, empreses i emprenedors del sector primari van posar en comú els seus testimonis, per donar visibilitat als seus projectes, per proposar millores etc que en definitiva va permetre crear vincles entre ells i buscar la innovació al citat sector.

Una trobada que a més, es desenvolupava en un lloc emblemàtic per a la població íntimament relacionat amb el sector primari.

Una trobada amb el següent programa.

I un cas d’èxit que va fer la seua presentació fou el de l’empresa Herbes del Molí de Benimarfull, nascuda el 1986 de forma humil amb 3 amics recol·lectant plantes aromàtiques i medicinals.

I en una jornada d’aquestes característiques no podia faltar el suport de Coeval, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida.

Amb Vincles es busca l’emprenedoria en municipis rurals per lluitar contra la despoblació, una batalla on totes les administracions públiques han d’estar compromeses i malgrat que s’han donat passos encara queda camí per recorre.

La propera jornada de Vincles tindrà lloc a Moncofa el 19 de maig, aquesta centrada en el sector turístic.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.