NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva, amb quatre certificacions, és el municipi de la Safor amb més banderes blaves

4 banderes blaves

Oliva amb quatre certificacions es converteix en el municipi de la Safor que més banderes blaves ha aconseguit. Aquest distintiu, amb el que cada anys l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, Adeac, reconeix les millors platges per criteris de sostenibilitat i de serveis, lluirà en les platges d’Aigua Blanca i Aigua Morta, caracteritzades pel seu cordó dunar, Pau Pi, amb infraestructura esportiva i equipaments infantils i Terranova-Burguera, un de les poques verges que encara queden en el Mediterrani. Aquest distintiu no sols atén a l’excel·lència en la qualitat de l’aigua, sinó que està vinculat a la disponibilitat de certs serveis i equipaments.

La Comunitat Valenciana segueix sent la Comunitat que més Banderes Blaces ha rebut per a les seues platges, amb un total de 139, dues més que l’any passat i 19 per als ports esportius, tres més que el 2021. Per províncies València compta amb 35 distincions; Castelló 32 banderes i Alacant amb 91 banderes blaves, que és la província més guardonada de tota Espanya.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.