NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Renfe ofereix servei de bus alternatiu entre Xàtiva i Moixent per les obres de modernització programades per Adif en la línia C-2 de Rodalies del nucli de València

Garantir la mobilitat dels viatgers

El servei d'autobús alternatiu entre Moixent i Xàtiva ha començat a funcionar hui mateix. Aquesta és l’opció que Adif i Renfe han donat per a la mobilitat dels viatgers amb motiu de les obres de modernització, condicionament i millora de la via i l'electrificació en el tram de 5,1 quilòmetres comprés entre les estacions de Xàtiva i l'Alcúdia de Crespins.

Si bé, els qui no han començat amb la mateixa tranquil·litat la jornada son els i les usuàries del servei.

Aquest nou tancament temporal de la línia en la Costera es produeix tres anys després que es recuperara el servei de rodalia suspès entre Moixent i l'Alcúdia de Crespins després de 9 anys inactiu per les obres de l'AVE.

En concret, entre Xàtiva i L'Alcúdia de Crespins hi ha programats un total de 73 serveis per carretera (37 i 36 per sentit), a més de 26 circulacions d'autobús (13 per sentit) entre Xàtiva i Moixent. Els transbords als autobusos a Xàtiva estan programats amb deu minuts de marge entre l'arribada i eixida dels trens per a permetre realitzar els transbords tren-autobús-tren amb més facilitat, un fet que hui no s’ha fet produït.

El servei alternatiu d'autobusos estarà en marxa fins al mes d'agost per a suplir als trens que deixaran de circular entre les estacions de Moixent i Xàtiva, encara que el full de ruta traslladat per la companyia estatal apunta al fet que el traçat ferroviari romandrà tallat durant diversos mesos més. Si bé es remena el 24 de novembre com a data final de la interrupció per obres, el restabliment efectiu del servei no es produiria fins a desembre o potser podria allargar-se fins i tot a gener, en funció de com avancen els treballs i es complisquen les previsions.

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) compta, per a aquesta actuació, amb un pressupost de 5,37 milions d'euros inclòs en el Pla de Rodalia de la Comunitat Valenciana i en la connexió València-Alacant per alta velocitat. Mentre duren les obres tots els viatgers poden obtenir més informació a la web de Renfe www.renfe.com i en el telèfon 912 320 320.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.