NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Aitor es presenta amb el deute com a principal problema a solucionar

Torrella deu més de 400.000 euros

L’Agrupació Independent de Torrella torna enguany a presentar-se a les eleccions municipals amb el deute com a problema principal a solucionar, ja que el poble deu més de 400.000 euros i gran part del pressupost del municipi es destina a esta obligació.

Els d’Aitor han posat damunt la taula un programa electoral amb el que pretenen, entre altres coses, fer desaparèixer les barreres arquitectòniques, millorar l’accés per Cerdà, l’enllumenat públic i la xarxa de clavegueram, abaratir els costos del servei d’aigua potable i participar en les voltes a peu de La Costera.

També aposten per rehabilitar la Casa de Cultura per a reunions i dedicar part del pressupost a la compra de llibres. Pel que fa a les instal·lacions esportives, si guanyen les eleccions prometen canviar l’enllumenat i reparar la fontaneria del poliesportiu.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.