NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

25 becaris fins el 31 d´agost

´La Dipu et beca´permet als estudiants treballar i aprendre

Ahir dia un de juliol, fou el primer, laboralment parlant, dels joves becats per la Diputació de València que s’incorporaven als seus llocs de feina als diferents ajuntaments de la província. En l’Olleria es celebrava la tradicional recepció. 25 alumnes han sigut enguany els seleccionats, doblant la quantitat que li pertoca al municipi al reduir el temps de treball; la meitat ho farà aquest mes i l’altra, en agost.

Ambdós regidors als seus discursos instaren als seleccionats que aprofiten aquesta oportunitat per adquirir tots els coneixements i experiència que puguen.

Els destinataris de les beques es troben cursant ensenyances oficials com cicles formatius de formació professional; grau, diplomatura o llicenciatura universitària o màsters impartits per Universitats. La dotació bruta mensual per al beneficiari ascendeix a 500 euros. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.