NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festes Fontanars del Alforins 2015

Festes Patronals

Desenes de veïns han participat enguany en una nova edició dels alardos en Fontanars dels Alforins, activitat multitudinària que es celebra cada any per festes, a finals d’agost. Les comparses es disfressen i ixen al carrer per a disfrutar i riure’s bona cosa, objectiu fonamental d’estos dies.

Al dia seguent, 29 d’agost, l’entrada dels moros i cristians de Fontanars dels Alforins comença amb la desfilada i salutació de les bandes de música que participen. Des de la Creu i fins a la Plaça de la Verge del Rosari, els músics van fent passa carrer per l’Avinguda Comte Salvatierra d’Alava i els veïns del poble comproven la qualitat de la instrumentació i aplaudeixen als que s’encarreguen de fer festa este 29 d’agost.

Al se’n demà diumenge, l’ofrena de flors a la Verge i la processó del pa beneït reuneixen de nou a tots els festers.

La processó a la patrona de Fontanars dels Alforins, la Verge del Rosari, i el posterior despullament de l’ambaixador moro en senyal de rendició als cristians va donar per finalitzades les festes patronals d’este poble de La Vall d’Albaida de poc més d’un miler d’habitants. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.