NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Modalitat vent-fusta al II Concurs de Joves Intèrprets

Víctor Agustí de Llanera de Ranes s'imposa en categoria A

El Concurs de Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes ha conclòs el primer cap de setmana dedicada a la categoria vent –fusta, proclamant com guanyador en la categoria A, de 13 a 16 anys a Víctor Agustí, saxofon natural de Llanera de Ranes que s’emporta diploma i 500 euros de premi. En la modalitat B, fins a 12 anys, el primer premi va quedar desert i es lliuraren dos segons premis a Emílio Ordiñana clarinet de Valdemoro i Inés Cantos, flauta de Caudete.

 

 

33 participants vinents de tota Espanya es van inscriure en aquesta modalitat que abasta els instruments de flauta, fagot, oboè, clarinet i saxofon. El dissabte tenia lloc la fase classificatòria i el diumenge la final. Les seues actuacions foren puntuades pel jurat d’enguany compost per l’especialista en flauta, Antonio Pérez, professor al conservatori “Joaquín Turina” de Madrid; Jordi Fuster, especialista en saxofon i professor al conservatori de Xàtiva i Rafa García especialista en clarinet i director de la SM Llosa de Ranes i Unió Musical de Muro.

 

 

 

 

Després de l’èxit de l’anterior edició, novament l’Ajuntament, la SM de la Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa han unit esforços per donar continuïtat a aquest concurs enriquidor per als participants i útil per a la seua posterior vida professional.

 

 

 

 

Per a aquest cap de setmana el torn serà per als especialistes en vent-metall.La fase final tindrà lloc el diumenge 3 de juliol per la vesprada a l’Auditori Municipal Vicent Tortosa. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.