NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mònica Oltra inaugura els cursos d´estiu de la UNED de Dénia

Una xerrada sobre Europa centra la ponència de la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mònica Oltra, ha inaugurat els cursos d’estiu de la UNED de Dénia amb una xerrada sobre Europa, la seua visió del que deuria ser el vell continent, els drets, l’economia, la crisi dels refugiats, el Brexit i sobretot, els inicis fundacionals d’una Europa que, a més de garantir la pau després de la Segona Guerra Mundial, sempre ha tingut un interès econòmic subjacent.

Per eixa Europa modèlica de grans principis caminen persones amb drets que no es garanteixen per culpa dels diners, que són els que realment mouen el món.

La crisi dels refugiats és el paradigma del fracàs d’Europa, un continent que es deshumanitza i que, poc a poc, perd el seu esperit fundacional de pau.

Mònica Oltra ha reflexionat en veu alta sobre les seues teories jurídiques, sobre com apliquen els governs les lleis, sobre com els interessos econòmics mouen el món i sobre com nosaltres podem canviar eixe status quo que sempre beneficia a les altes esferes socioeconòmiques.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.