NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festes Otos 2016

200 anys de festes Patronals

El dia 6 de setembre de 1815, en vespres de la festa major de la Mare de Déu a Otos, el batle, el rector de la pàrroquia, regidors consistorials i veïns del poble van acorde el vot perpetu de celebrar a partir de l'any següent els dies 6,7 i 8 de setembre, les festes patronals dedicades al Crist de la Fe, als Sants de la Pedra i a la Puríssima Concepció respectivament. Aquest 2016 és, per tant, el del bicentenari de les celebracions, el que s'ha notat en la qualitat, diversitat i singulars actes organitzats.

Actualment esdevenen al mes d'agost ja que en 1970 els veïns van aprovar en referèndum de trasslladar-les al dia 6 d'agost, festivitat del Crist, perquè en setembre molts otosins havien d'emigrar a veremar a Occitània.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.