NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

15 restaurants participen en les III Jornades gastronòmiques de Xacex

L´all tendre estarà present a tots els plats per a promocionar la gastronomia local

Amb l’arribada del mes de novembre, l’Associació Xacex de Xàtiva presenta les III Jornades Gastronòmiques; un esdeveniment amb 15 restaurants participants on es valora el sector de l’hostaleria, la seua cuina i el seu saber gastronòmic amb un denominador comú: l’all tendre de Xàtiva, el producte més emblemàtic i arrelat a la ciutat.

Aquest Gastroxacex amb l’all tendre com protagonista es suma altra iniciativa, la Firall que enguany s’encetava amb gran èxit i que continua l’any que ve, comptant novament amb la col·laboració de Xacex. Per als dies de jornades s’han elegit dos complets caps de setmana, de divendres a diumenge, concretament els dies 18, 19, 20, 25, 26 i 27 de novembre. La varietat i qualitat estarà present en tots els menús dels 15 restaurants participants: El Túnel, La Picaeta de Carmeta, Casa la Abuela, Restaurant Hotel Murta, El café de Carmela, El Gourmet del Socarrat, La Borda de Lola, El Mirador del Castell, Restaurant Barroc 1.0, Montsant, L’embolic, Carra’s&Co, El Moncho, Bistró Bar i Public. Els preus aniran des de 20 euros.

Xacex compta, a més, amb nou president des del dijous passat, Jordi Gimeno que aposta per una línea continuista; per potenciar la web dels professionals i per augmentar el número de socis que ja sumen 200 entre comerciants, empresaris i professionals.

Aquesta línea de continuïtat es demostra amb les activitats que queden per celebrar fins a finals d’any i que Xacex ja ha convertit en referents.

Però ara és hora de la millor gastronomía en aquestes Jornades de l’all tendre de Xàtiva amb Gastroxacex. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.