NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teulada representa el Cant de la Sibil·la

Més de mig centenar de persones fan realitat esta representació medieval

Més de mig centenar de persones han participat en la sisena edició del Cant de la Sibil·la de Teulada, una representació tradicional típica dels Nadals que s’ha recuperat amb molt d’èxit, ja que tots els anys l’església es queda menuda per tal d’acollir esta posada en escena.

L’acte ha començat amb l’encesa de les aixames i ha continuat amb la desfilada dels protagonistes fins la plaça, on han tingut lloc els balls del grup de danses del poble, el Fontsanta, amb la mort com a protagonista. En acabant, ja dins de l’església, ha tingut lloc la representació, amb preludi musical del cançoner Vermell de Montserrat del segle XIV. Una vegada interpretats alguns temes per part de l’Associació de Músics Professionals i Tresalen, es representa el cant, sent una alumna del conservatori Nuria Pons, la protagonista d’enguany.

El Cant de la Sibil·la és un drama litúrgic i cant gregorià de l’Edat Mitjana que conta una profecia sobre la fi del món i està declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco des de fa uns anys, d’ahi que estiga recuperant-se en molts indrets de les nostres terres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.