NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Néstor Hernández guanya el concurs de segells del CEIP Cervantes

La imatge de la foguera en flames li ha valgut el triomf

Néstor Hernández, estudiant de sisè de Primària al col·legi Cervantes de Canals, ha guanyat el primer premi del concurs de segells de Correus, així que la imatge de la foguera en flames que ha dibuixat es converteix en un segell que podrà emprar-se a la localitat per a enviar cartes. Es tracta d’una iniciativa amb la que es pretén aficionar als més menuts al món de la filatèlia, un objectiu que, a la vista dels resultats de participació, de segur que s’acompleix.

Fins a demà dimecres es pot visitar al col·legi la mostra ‘El mundo del sello’, on es pot conèixer de més a prop i de manera didàctica l’afició per la filatèlia, fent coincidir així este concurs amb la mostra. Allí també es poden admirar, a més del treball guanyador, el del segon i tercer classificats, triats pels mateixos estudiants i el professorat del centre. Els Parells són els protagonistes de l’obra d’Alexis Albors, de quart de Primària; mentre que Olga Esteve, de cinquè de Primària, ha reflectit la festa dibuixant al bandera i al cuiros, a les festeres, l’església i la foguera.

 

 

Des de l’Ajuntament estan més que contents pels resultats d’este concurs, ja que la festa de Sant Antoni ha estat motiu d’inspiració per a la majoria dels xiquets. És per eixe motiu que tenen intenció de posar-se en contacte amb Correus per poder fer un segell commemoratiu de la festa.

 

 

De moment, Canals compta amb el segell creat per Néstor Hernández, un jove que coneix ben bé la festa de Sant Antoni i que l’ha sabut reflectir en la seua obra.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.