NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XV Trobada de Labors Tradicionals

Desenes de pobles participen en esta jornada de germanor

Pedreguer ha acollit la quinzena edició de la Trobada de Labors Tradicionals amb la participació de desenes d’aficionades a estes manualitats arribades de nombrosos pobles de la Comunitat Valenciana. L’objectiu és compartir una jornada de treball al carrer, intercanviar experiències i comprar a les parades de professionals que es dediquen a vendre tots els elements necessaris per a desenvolupar este treball manual que hui en dia s’ha convertit en una afició.

Enguany un entrepà per a esmorzar i un càtering per a dinar han aprofitat per a donar de menjar als artistes, que han vingut des de La Xara, Dénia, Xàbia, Oliva, Elx i molts altres pobles de les nostres terres.

Fer un ventall com el que està elaborant Montserrat pot costar entre dos i tres mesos, depèn de les hores que invertisca, però com que és una afició relaxant i no té presa, és una tasca fàcil. La majoria dels que practiquen les labors tradicionals són dones majors però, afortunadament, els més joves estan apropant-se a este món de manualitats, aconseguint perpetuar les labors al llarg del temps. I tot, gràcies al treball d’estes persones que no deixen perdre la tradició i de les professores que van de poble en poble ensenyant a tots les diverses opcions de treball manual.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.