NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Escola d´estiu i esportiva durant tot el mes d´agost en Pedreguer

Els xiquets d´entre 5 i 12 anys tenen on anar durant l´estiu gràcies a esta iniciativa

La majoria d’escoles d’estiu de les nostres comarques acaben en finalitzar el mes de juliol, però en Pedreguer en agost és quan més activitat lúdica i esportiva hi ha gràcies a l’Escola Esportiva que es celebra al poliesportiu i a la piscina i a l’escoleta d’estiu, on els menuts desenvolupen les seues habilitats lectores, artístiques i socials.

Es tracta de dues iniciatives que tenen molt d’èxit. De fet, l’Escola Esportiva porta sis anys celebrant-se, mentre que l’escoleta d’estiu porta 19 anys en marxa.

Quatre titulats i un estudiant becat per l’Ajuntament formen part del cost d’experts monitors que s’encarreguen de les activitats.

Els menuts, d’entre 5 i 12 anys, comencen les activitats a les 8:30 i, fins les 13:30 practiquen diferents esportius a l’aire lliure i al pavelló. En acabant, a piscina es converteix en el terreny de jocs per tal de fer front a les hores centrals del dia, quan més sol fa. Ni alçar-se matí ni la calor són impediments per als més menuts, que van a l’escola esportiva encantats.

Els xiquets, encantats de fer esports a l’aire lliure, estan ben contents amb els monitors, per als que sempre tenen paraules d’agraiment.

I si ve s’ho passen en l’escola esportiva, no es queden curts els que van a l’escoleta d’estiu que, des de mitjans de juliol, participen en nombroses activitats culturals i educatives, on desenvolupen també habilitats socials.

En total hi ha 60 xiquets apuntats de diferents edats, una oportunitat única d’interactuar entre ells i aprendre de tots.

Una de les activitats més exitoses és la tertúlia, un espai on els menuts poden expressar-se seguint les instruccions del moderador.

Com poden comprovar a les imatges, tant l’escola esportiva com l’escoleta d’estiu estan pensades per a entretenir, formar i educar als més menuts. No només s’apren a les aules, perquè la vida ens dóna aprenentatges constants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.