NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Programa Edificant

Pedreguer es suma al programa Edificant de la conselleria d´Educació per reformar dos escoles, Trinquet i l´Alfàs

L’Ajuntament de Pedreguer es converteix en el primer de la Marina Alta en acollir-se al programa Edificant, posat en marxa per la conselleria d’Educació. El propi Vicent Marzà va conèixer ahir les reivindicacions en matèria educativa del municipi després d’una reunió mantinguda amb l’alcalde, Sergi Ferrús i el regidor d’Educació, Blai Server. Pedreguer aprofitarà el programa per escometre reformes pendents des de fa anys; en concret la rehabilitació integral del col·legi Trinquet i la dotació d’un gimnàs i un ascensor a l’escola l’Alfàs.

Com ja ha anunciat el conseller, el proper dia 21 tindrà lloc altra reunió, ja en Conselleria per tancar els detalls del projecte. El pla Edificant permet als ajuntaments avançar en la tramitació dels expedients per a les actuacions prioritàries als seus centres educatius, mentre que és la Generalitat la que assumeix tot el cost econòmic.

Pedreguer també demanarà una subvenció a la conselleria de Marzà per a rehabilitar el Castell islàmic de l’Ocaive.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.