NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teulada presenta la tercera edició dels Pressupostos Participatius amb 300.000 euros

Un mecanisme de participació i implicació ciutadana amb l'objectiu d?expressar les millores més prioritàries del poble

Teulada-Moraira ha presentat la seua tercera edició dels Pressupostos Participatius 2019, que comptaran amb 300.000 euros. Un mecanisme de participació i implicació ciutadana amb l’objectiu d’expressar les millores més prioritàries del poble.

Aquesta és la tercera edició, amb la qual s’espera ampliar la participació. Cadascuna de les anteriors va comptar amb una mitja de 500 veïns.

La primera fase és oberta a tots els ciutadans perquè puguen emetre les seues propostes fins al 31 d’agost. La tercera fase arribarà en octubre, on es farà la votació pública de les propostes viables pels ciutadans empadronats i majors de setze anys. Aquests hauran de triar les tres accions que estimen més prioritàries, i es passarà a la última, on s’inclouran les accions més votades en el pressupost municipal 2018-2019.

Algunes de les propostes seleccionades en les edicions anteriors ja han estat executades. Altres propostes no seleccionades van ser considerades interessants i també s’han executat com la nova senyalització del casc antic i la rehabilitació i millora del bosc urbà; o es troben en procés de construcció com la instal·lació d’una coberta en el pavelló multi usos del poliesportiu o la creació d’un centre cultural.

Els ciutadans poden fer arribar les seues propostes mitjançant la pàgina web www.teuladamorairaparticipa.org o en punts físics de la ciutat en dies de mercat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.