NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teulada celebrarà la seu festa i mercat medieval del 9 al 12 d'agost

Aquesta iniciativa s'ha consolidat a la programació estival de Teulada com a principal dinamitzador del centre històric de la ciutat.

Teulada celebrarà el seu tradicional mercat medieval del 9 al 12 d’agost als carrers del centre històric. Aquesta nova edició inclourà una àmplia oferta d’activitats com a complement del sol i platja per als turistes i visitants que es troben pel municipi en aquestes dates.

Més de 70 llocs al llarg dels principals carrers del centre presentaran artesanies i aliments mentre joglars i artistes sorprenen als visitants a les places. De 18.30h de la vesprada fins a la 01.30h de la matinada l’ambientació envairà els carrers de Dalt, Cervantes i l’Hostal, i les places d’Espanya, L’Església, La Creu i Les Porches. La cavalcada obrirà un any més aquesta festa medieval.

Aquesta iniciativa s’ha consolidat a la programació estival de Teulada com a principal dinamitzador del centre històric de la ciutat.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.