NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teulada presenta una nova edició de la festa del Moscatell, que aquest any comptarà amb la participació activa del Grup de Danses

Amb més de 30 anys de tradició, Teulada és dels pocs pobles de la comarca que conserva una producció significativa del raïm de moscatell.

Teulada ha presentat una nova edició de la festa del Moscatell, que aquest any comptarà amb la participació del Grup de Danses com a novetat. Amb més de 30 anys de tradició, Teulada és dels pocs pobles de la comarca que conserva una producció significativa del raïm de moscatell, la varietat més típica de la Marina Alta.

La festa l’organitza l’Ajuntament amb les regidories de Cultura i Turisme conjuntament amb l’Associació Cultural d’Amics de Teulada i la participació de diferents col·lectius i associacions locals. Del 22 al 25 d’agost tindran lloc exposicions fotogràfiques, degustacions i concursos per a retre homenatge al producte estrella del municipi.

Aquest any també es comptarà amb la Mostra de Curts del Moscatell, on ja s’han presentat 204 obres. Les obres preseleccionades pel jurat, es projectaran dijous i divendres a l’Auditori de manera gratuïta.

El dia 25 es viurà el dia gran amb la xapada del vi, el concurs del raïm, la cavalcada del Moscatell i el sopar popular. Tota la jornada serà amenitzada pels balls tradicionals del Grup de Danses.

Una festa que posa en valor una de les tradicions més arrelades del municipi per a projectar-la a les generacions futures.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.