NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Otos enceta les seues festes 2018 amb la celebració del Dia del Santíssim Crist de la Fe

Aquest és el dia principal, on pràcticament tot el poble ix al carrer a acompanyar al seu patró amb gran devoció.

Otos va encetar les seues festes amb la celebració del Dia del Santíssim Crist de la Fe el dilluns dia 6. Aquest és el dia principal, on pràcticament tot el poble ix al carrer a acompanyar al seu patró amb gran devoció.

Després de diferents actes i la missa solemne en el seu honor, a les 20:30 de la vesprada començava la processó i el trasllat del Crist a la seua capella.

La seua festa és el 6 d’agost i se li reconeixen diferents miracles, destacant el que va impedir l’arribada al poble del exèrcit francès després de la batalla del Raboser el 27 d’abril de 1812 durant la Guerra del Francés. El miracle més popular va ser en 1885, l’any de la còlera, quan el campaner es trobava voltejant la campana gran en el moment que la processó passava per davant del campanar. Va ser enganxat per la corda de la campana i va parar volant a les portes d’un veí. I es que mentre estava per l’aire va cantar els goigs i no va patir cap dany. Altres dels seus miracles es van donar en el SXIX. Ja en el SXVIII la burgesia local va fomentar una gran devoció a aquest Crist i el va fer patró en detriment de la Puríssima l’any 1816. La imatge actual és obra de Francisco Teruel i esculpida a València en 1939.

Després d’un any de preparatius, Otos compta amb una programació àmplia i variada que omplirà el poble de música, misses, processons i jocs artificials aquests dies amb la Festa als Sants de la Pedra i a la Mare de Déu.

Fins el dia 9 d’agost, Otos viurà els dies grans de les seues festes patronals, que daten de 1815.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.