NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El 30 de setembre Teulada viurà una nova edició del Matí actiu

Ple de disciplines d'atletisme per fomentar aquest esport entre els més menuts.

El diumenge 30 de setembre es celebrarà en la plaça Sisè Centenari de Teulada el “Matí Actiu”, una activitat que va nàixer va tres anys amb la intenció de fer créixer l’afició de l’atletisme al municipi. L’activitat està dedicada en gran mesura als xiquets però també hi haurà zumba per als adults que vulguin participar. A partir de les nou i mitja del matí tindrà lloc la concentració i seguidament es podran practicar les principals disciplines d’atletisme. L’activitat, organitzada pel club junt a l’ajuntament de Teulada ha ajudat i molt a l’escola i a l’augment de les inscripcions, duplicant i triplicant inclús el seu número.

Altre ingredient clau de l’èxit del “Matí Actiu” és que es crea un ambient en família molt especial. El termini d’inscripció està obert fins el proper dimecres 26 de setembre en l’Oficina Municipal d’Esports situada en l’avinguda Santa Catalina, número 30.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.