NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Programació cultural

Teulada Moraira presenta la nova temporada escènica de l?Auditori a ritme del Taiko japonés

L’Auditori de Teulada Moraira acollirà una programació diversa des d’aquest mes d’octubre fins al gener del 2019. Viatjarà així per la cultura japonesa amb l’espectacle HA-YA-TO Drum Masters, pel jazz de Nova Orleans amb The Bourbon Street Stompers, per la ciutat de la llum París i el seu Fantasma de l’Òpera, per Itàlia i la seua òpera  amb la Flauta Màgica i fins a Rússia per gaudir del Ballet de Moscú. A més, l’humor estarà garantit amb la comèdia teatral 5 y Acción; i l’artista Luis Piedrahita.

 

 

La temporada arrancarà aquest dissabte 6 d’octubre amb la banda de jazz Bourbon Street Stompers.

 

 

 

 

En novembre tindrà lloc l’espectacle HA-YA-TO Drum Masters. Els germans Keita, Ryota i Yuta Kanazashi, reconeguts internacionalment en l’art de la música tradicional japonesa van realitzar una exhibició durant la presentació.

 

 

 

 

L’humor arribarà amb la comèdia teatral “5 y acción…” i será un mes dedicat a la música, on l’Agrupació Musical Cultural de Teulada dedica a la seua patrona celebrant així la seua festivitat amb una sèrie de concerts en aquest espai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En desembre la màgia envairà l’Auditori amb Trobadores i la producció musical Piratas del Caribe: La Maldición de la Perla Negra. A més del Ballet de Moscú y la Bella Durmiente, com el tradicional Concert de Nadal. El fermall d’or d’aquesta temporada la posarà Luis Piedrahita amb Las amígdalas de las amígdalas on mis amígdalas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una programació que busca la millor qualitat per a aquest espai i per al públic.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.