NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Coneixem als guanyadors dels Premis Vila de Teulada 2018

Dins dels actes en commemoració del 9 d'octubre

La cultura ha marcat la celebració del 9 d’octubre a Teulada-Moraira amb el lliurament dels Premis “Vila de Teulada” 2018; un certamen recuperat i obert a nivell nacional i internacional on s’han presentat al voltant de 30 obres.Vicent Sanhermelando s’alçava guanyador en la III edició de narrativa juvenil amb una dotació econòmica de 3.500 euros per l’obra “Carrer Corona, 33” que l’editorial Bormera publica i va presentar en l’acte dins de la col·lecció Espurna sota el títol “Estic insuportable, i què?”.El jurat va estar integrat per l’alcalde, Carlos Linares, que va exercir com president; Lenadro Sagristà, guanyador de l’edició anterior; Jove Lozano, escriptor i representant del grup “Aiguadolç”; Carolina Borràs, assessora literària d’Edicions Bromera i Jaume Buigues, tècnic de cultura de l’Ajuntament.

Per la seua banda, Daniel García amb les seues obres “Mutació II i “Buncker”i Javier Soria amb “Bicicleta sobre árbol rojo”, s’imposaren al vintè sisè premi de pintura amb una dotació de 4.000 euros. Soria és un artista innovador, estudiós i creador d’una tècnica diferenciadora provinent del gravat i portada a la pintura.L’alcalde també va presidir el jurat en aquesta secció, que van completar Joan Llobell, professor de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Miguel Hernández; Ginés Salvà, pintor local; Josep Pedrós Ginestar, president del Grup Reüll i de nou el tècnic de Cultura, Jaume Buigues.

L’acte, celebrat a l’auditori va estar amenitzat amb l’actuació musical de DOLÇtabjazz project.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.