NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'escola municipal de futbol base de Teulada Moraira celebra l'acte de presentació

Compta amb més de 285 esportistes.

El camp de futbol Ricardo Benavent de Teulada va acollir ahir diumenge l’acte de presentació de l’Escola Municipal de Fútbol, integrada aquesta temporada per més de 285 esportistes, distribuïts en 14 equips des de querubins fins al futbol amateur. Un esdeveniment que es va ajornar fa unes setmanes per les condicions meteorològiques que va servir per a donar a conèixer els equips que integren l’escola i el seu staff tècnic.

Durant l’acte els xiquets van mostrar la gran il·lusió que tenen per afrontat la nova temporada i gaudir de l’esport que més els agrada. Després es disputaria un partit entre el Fútbol Base Teulada-Moraira Infantil i el Inmaculada d’Alacant Infantil.

Una escola que ha anat creixent cada vegada més en els últims anys augmentant el nombre de jugadors amb els quals segueix sumant objectius i aconseguint grans resultats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.