NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Otos potencia la seua ruta dels rellotges de sol amb una nova guia turística i un documental

La sala de plens del Palau d'Otos va acollir la seu presentació.

El projecte “Otos, el poble dels rellotges de sol” no para de créixer i una nova guia turística i un documental serveixen per donar un nou impuls a aquesta ruta que s’ha convertit en el seu gran atractiu turístic. La sala de plens del Palau d’Otos va acollir la seu presentació.

Per una part la guia arreplega una gran quantitat d’informació amb detalls que ens faciliten la comprensió i interpretació, com ara de quina manera es llegeix l’hora; per altra banda, el curtmetratge documental explica la història de la ruta des del seu origen que es remunta el 12 de març de 2005 quan es feia realitat amb la instal·lació de rellotges d’artistes tan importants com Andreu Alfaro o Antoni Miró fins l’actualitat quan ja hi ha més de trenta peces distribuïdes per tot el poble. I és que no hem d’oblidar que Otos, en la Vall d’Albaida, és el municipi amb la major col·lecció de rellotges de sol de tot el continent.

Al documental són entrevistats els artistes Rafa Amorós, Manuel Boix, Artur Heras, Rafa Armengol i Antoni Miró. Aquest projecte va eixir endavant gràcies a l’ajuda de l’Ajuntament i els fons europeus PRODER i des de fa anys els rellotges de sol s’han convertit en els protagonistes dels carrers.

Així que només en Otos, el sol marca l’hora en més de 30 rellotges.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.