NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Otos inaugura la Col.lecció d'Otos i obra recent de l'artista alcoià Antoni Miró

Una mostra de la seua obra recent i que es suma a l'exposició permanent exhibida al Palau.

L’Ajuntament d’Otos i Antoni Miró van inaugurar el divendres la nova col·lecció de l’artista alcoià. Una mostra de la seua obra recent i que es suma a l’exposició permanent exhibida al Palau. L’acte va comptar amb la presència del diputat Joan Baldoví, qui va acompanyar a Miró per les diferents sales per a contemplar les noves peces.

La Col·lecció d’Antoni Miró al Palau d’Otos alberga i mostra un itinerari amb caràcter monogràfic i estructurat cronològicament per les diferents etapes o sèries de l’artista des dels anys 60, que permet seguir la seua trajectòria i configurar una visió global de la seua obra. Ara es suma l’exposició “Mestissatges”, basada en un llibre de l’escriptor cubà Abel Prieto.

Otos, a més de la col·lecció permanent del Palau, mostra també dos grans murals de Miró, a cada entrada del poble.

L’acte d’inauguració va finalitzar amb un vi d’honor entre els assistents.El coPrincipio del formulario

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.