NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Pedreguer atorga els Premis d'Honor

A CEAR-PV, al col.lectiu El Fabricante de Espheras, a l'artista Daniel García Andújar i a Maria Ivars Moncho.

L’Espai Cultural ha albergat la gala de lliurament de guardons Vila de Pedreguer en la seua vintè-setena edició que enguany han recaigut en  la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat al País Valencià, CEAR-PV, premi d’honor a la defensa de les llibertats i la solidaritat; al col·lectiu  El Fabricante de Espheras, premi d’honor al mèrit urbanístic o arquitectònic; a Daniel García Andújar, premi al mèrit cultural i a Maria Ivars Moncho, que recollia la II Menció Honorífica d’àmbit local.

Uns guardons, per tant, longeus i prestigiosos que reconeixen les aportacions destacades realitzades per persones i entitats als camps de l’arquitectura, la defensa de la llibertat i la cultura i des del 2017 incorporant la vessant local

Pel que fa a Daniel García Andújar, se li premia en cultura pel seu posicionament crític i vital manifestat amb expressions artístiques, reflexions teòriques i activisme compromès, que l’han dut a ser un dels artistes actuals amb més projecció internacional.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.